fbpx
FA O PROGRAMARE

Folii Auto Sibiu

ProWrap SRL – servicii premium de folii auto Sibiu pentru care stiu cum isi doresc sa arate masina lor

ProWrap SRL, o firma de specialisti in folii auto Sibiu, ofera servicii premium de colantare masinii tale, precum: colantari auto profesionale, folii geamuri auto, folii de protectie caroserie transparente, detailing auto, traininguri colantari si aplicare folii geamuri auto. Avantajele colantarii, in locul vopsitului propriu-zis, sunt pretul scazut, posibilitatea de a schimba oricand culoarea masinii, dar si protejarea vopselei originale.

folii auto sibiu


Experienta acumulata de noi pe parcursul a 12 ani de practica a colantarii, cu proiecte importante de la colantarea masinilor din seria Fast and Furious, pana la Batmobile, ne permite sa fim cei mai buni. Astfel, cu noi stii sigur ca vei avea parte de cele mai bune servicii posibile de folii auto Sibiu.

Serviciile ProWrap

 • Folii Geamuri Auto
 • Colantari Auto
 • Folie de protectie transparenta Auto
 • Detailing Interior
 • Detailing Exterior
 • Protectie Ceramica Exterior
 • Reconditionare Vopsire Etreieri
 • Sablat + Vopsit Jante Electrostatic
 • Inscriptionari Auto

Cat costa?

Preturile difera de la un serviciu la altul si de la un material la altul. Pretul pentru foliile auto se plateste in functie de protectia pe care o doresti, atat la foliile de geamuri, dar si la colantul auto color si folia de protectie.

Intotdeauna trebuie sa fii atent la ceea ce ti se promite si pretul pe care il platesti. Tot timpul sa intrebi exact cum functioneaza folia auto care urmeaza sa iti fie aplicata pe masina, dar si sa verifici cateva dovezi sau lucruri concrete care sa ateste cele spuse. Intr-un final orice poate sa zica orice vrea.

Pretul pentru folii auto sibiu se plateste in functie de protectia solara pe care o doresti. Culoarea foliei nu influenteaza pretul.

Care este procesul si cat dureaza?

Procesul este extrem de simplu si dureaza de la 3 ore (aplicat folii geamuri) pana la 3 zile in cazul colantarilor auto complete color sau cu folie de protectie transparenta.

 1. Intri in contact cu noi prin telefon/e-mail sau formularul de contact
 2. Iti facem programare
 3. Aduci masina la atelierul ProWrap sau venim noi dupa ea
 4. Te anuntam cand masina este gata (tot procesul poate sa fie filmat)
 5. Verifici masina si iti explicam la ce trebuie sa ai grija in urmatoarele 24-48 de ore

Care sunt urmatorii pasi?

 • Sa intri in contact noi, iar un specialist ProWrap te va prelua si te va ghida in tot procesul de lucru
 • De preferabil sa speli maina inainte sa o aduci la atelier (doar in cazul in care este plina de noroi – spalam inca odata fiecare masina in parte inainte de a intra in procesul de lucru)
 • Sa te bucuri de avantajele unei folii auto Sibiu de calitate

La ce trebuie sa fiu atent cand apelez la un serviciu de folii auto Sibiu?

In primul rand trebuie sa ai in considerare ca sunt enorm de multe firme care aplica folii auto. In pete 80% din cazuri acestea opereaza cu folii din China, neomologate pe care le taxeaza la pretul de piata tocmai din motivul de maximizare a profitului.

Fiecare atelier ar trebui sa detine un aparat cu lampa UV prin care sa iti arate diferenta dintre folii si de ce folia X costa 300 de lei, folia Y 500 de lei si folia Z 1000 de lei.

La fiecare client facem acest test cu lampa UV pentru a deschide ochii clientilor care de cele mai multe ori ajung sa plateasca preturi mari pe niste folii care le fac mai mult rau decat bine.

Inchierere

In spatele aplicarii foliilor de geamuri auto este o intreaga industrie. Recomandam sa faci un pic de research si sa alegi cu mare atentie atelierul unde urmeaza sa efectuezi aceasta operatiune.

Suntem aici sa te ajutam si sa iti oferim consultanta pentru a face cea mai buna alegere pentru tine, masina si familia ta. Alege folii auto Sibiu de calitate la pretul corect.

Cele mai noi proiecte le gasesti pe pagina de facebook ProWrap Romania.
Descopera lista de servicii aici.

FA O PROGRAMARE

GET IN TOUCH

Suna-ne pentru orice întrebare. Ne face placere sa te ajutam!

 

24/7 Serviciu Relatii cu Clientii

Frezorilor, 49, Sibiu, România

+40 (0744) 150 259
office@prowrap.ro