Preturi

Folii geamuri protecție UV

Folii pentru geamuri marca Kito Window Film

Folia pentru geamuri auto marca Kito Window Film reduce strălucirea orbitoare a soarelui deranjantă în timpul condusului sau pentru ochii copiilor dar și lumina orbitoare a farurilor din spate pe timpul nopții.

Pe timp de vară prin aplicarea foliilor Kito Window Film se va reduce semnificativ căldură din habitaclu, ele reușind să respingă până la 82% căldura.

Folie de protecție transparentă

Protejaza-ți mașina cu folia de protecție Kito Window Film

Folia pentru protecţia caroseriei (PPF) protejează vopseaua împotriva criblurii, a gândacilor şi a uzurii. Proiectat special, folia clară, flexibilă acoperă zonele curbate cum ar fi capota, oglinzile şi bările fără a mai fi nevoie de alte operaţiuni.

Protejaţi-vă maşina evitând lustruirea şi revopsirea ulterioară. Întreţineţi-o în mod obişnuit prin spălare şi lustruire. Acest material invizibil şi durabil oferă protecţie ridicată şi nu afectează luciul iniţial.

Folii autocolant complete

Folii complete autocolant care iți reflectă stilul

Avantajele colantării sunt preţul scăzut în comparaţie cu vopsitul auto, posibilitatea de a schimba oricând culoarea maşinii, dar şi protejarea vopselei originale.

Materialele folosite sunt colant Kito Window Film/3M, toate tipurile şi culorile mate, lucioase, transparent dar şi print full-color, orice imagine şi grafică.

Nu mai aștepta și cere acum oferta personalizată!

Detailing interior și extra servicii

Ai grijă de mașina ta!

Deoarece în ultimii ani, mașina a devenit, să spunem, o a doua casă, interiorul acesteia trebuie curățat în detaliu de cel puțin 2 - 4 ori pe an.

Recomandăm acest lucru, deoarece fără o curățare și o protecție în detaliu, materialele interiorului auto încep să se deterioreze: tapițeria din piele se întărește și într-un final apar crăpături, mocheta și plafonul se vor păta și îmbâcsi, materialele din plastic (ornamente, bord, etc) se vor decolora, iar chederele se vor întări și într-un final crapă.

Call Now Button