fbpx
FA O PROGRAMARE

Detailing exterior Sibiu

Detailing exterior Sibiu premium.

Un serviciu de detailing exterior Sibiu este compus din mai multe tipuri de operații, fiecare dintre ele fiind specifică tipului de material pe care se lucrează.
La exterior se începe întotdeauna cu decontaminarea suprafețelor folosindu-se argile speciale (curățitoare și nonabrazive) care înglobează impuritățile din porii vopselei și a lacului fără a afecta însă suprafața.

Urmează polisharea (lustruirea) care se poate realiza în 1-5 pași (sau chiar mai mulți unde este cazul), în funcție de starea suprafeței. Polish-ul are ca rol principal îndepărtarea zgârieturilor fine ce duc la pierderea luciului și care creeaza efectul de pânză de păianjen (vizibil atunci cand în suprafață se reflectă o sursă de lumină). Dacă mașina este nouă acest pas nu se mai face.

În funcție de condiția vopselei și de intențiile clientului, operatorii nostri folosesc paste abrazive cu agresivități diferite astfel încât suprafața livrată la final să fie perfect rectificată, cu un finisaj de showroom. Nu mai aștepta și cere acum oferta personalizată!

FA O PROGRAMARE

FA O PROGRAMARE

GET IN TOUCH

Suna-ne pentru orice întrebare. Ne face placere sa te ajutam!

 

24/7 Serviciu Relatii cu Clientii

Frezorilor, 49, Sibiu, România

+40 (0744) 150 259
office@prowrap.ro